Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

sarumánek

8. 12. 2011 16:34
hvězdná pěchota blogování

Jasně, máme svobodu a demokracii, takže to nelze zakázat. Když ale někdo nezná ani základy českého pravopisu, nedokáže udržet jedinou myšlenku a ty zbývající jsou neudržitelné i významově (pád železné opony, kdy "padli hranice" je druhou Mnichovskou dohodou), tak člověk nechtě začne přemýšlet o možném pozitivním přínosu cenzury, když už autocenzura, podobně jako u "zpěváků" z Hvězdné pěchoty nefunguje. Někdo níže píše, že jde možná o ironii. Jsem si jistý, že nikoliv, protože tento pán jen stěží tuší, co takové slovo znamená a možná by ho pokládal za nadávku.

1 0
možnosti
SN

kuča

8. 12. 2011 21:04
Re: hvězdná pěchota blogování

:-).... pro sarumánka ..už jsem to tu psal ráno jednou.....neřešte pravopis, řešte myšlenku... ta je dobrá! Rv Vy tu myšlenku nemáte, tak se oháníté pravopisem!

3 0
možnosti
I

Inzheim

8. 12. 2011 16:16
Zdá se

že se může s vámi souhlasit, Babiš je férový multimiliardář, který by se pro českého konzumenta rozdal,  Hitler vynikající akademický malíř a MUDr Mengele humánní lékař, jo a ještě Ruská federace opravdu za modernizaci vrtulníků zaplatí !!

9 0
možnosti
J

jackie13

8. 12. 2011 16:14
naprosto přesné

a celý článek by měl vyjít na titulních stranách všech deníků.

0 0
možnosti
AF

absolute freedom

9. 12. 2011 7:28
Re: naprosto přesné

super je do nich doporucuji misto serialu Ulice !!!!!

0 0
možnosti
B

basata

8. 12. 2011 15:59
Že by geny?

Kdykoli se Čech má rozhodnout,vždy volí pesimismus....

0 0
možnosti
LM

Andy.cz

8. 12. 2011 15:21
!!!

Že je EU banda sraček, souhlasím. Ale naši místní politici jsou ještě horší - do těch sraček nás vědomě poslali, jen aby jim taky káplo. A Babišovi kape moc!!! Je to největší adresát dotací EU u nás, takže větev si pod sebou nepodřeže. Vzhledem k tomu, jak je bohatý, se této žumpě nejen přizpůsobil, ale podílí se a vydělává na ní, takže změnu od něho nečekám. Že je bývalý STBák není nutno připomínat. Takže se žene do politiky aby vydělal víc jako Bárta, případně aby zahladil jak "poctivě" k miliardám přišel. Takže jako VV využije peněz a blbosti lidí - tak moc se toho zase ale nestane, jen tam bude o pár grázlů víc.

9 0
možnosti
PN

Ftipnejj

8. 12. 2011 15:09
Nevim

Moznosti vysvetleni co vedlo k napsani tohoto clanku:

a) melo jit o ironii

b) Hron je placena klaka Babise

c) Hron je Babis

10 0
možnosti
J

jménoapříjmení

8. 12. 2011 16:47
Objevila nový biomat

C je SPRÁVNĚ !;-D;-D

1 0
možnosti
JV

pan_filuta

8. 12. 2011 13:07
Nějak vám to nehraje

S vaším popisem "přínosu" EU pro náš stát souhlasím. Nicméně nechápu, proč v této souvislosti vzýváte Babiše. Vždyť Andrej Babiš je jeden z největších, ne-li ten největší, příjemce dotací z EU v naší zemi. Myslíte, že bude mít chuť si podřezat větev, na které teď pohodlně sedí?

Píšete, že Babiš "je správný a rovný člověk". Pokud si správně pamatuju jeho vystoupení v Hyde Parku ČT, tak tam kritizoval Dalíka za to, že k tehdejší obvyklé výši úplatků přidal dvě nuly. Nevím, jak to chápete vy, ale já to chápu jako doznání korupčníka. Připadalo mi, jako by řekl "Dávat úplatky v milionech je v naprostém pořádku, ale dávat stamilionové úplatky to už je teda moc."

7 0
možnosti
A

Agripina

8. 12. 2011 13:04
Souhlasím

Takhle to dopadá ve všech rezortech a ti co na to poukazovali, byli odejiti nebo odešli sami. Babiš s vlivem a penězi může něco dokázat. A Češi nejsou zbabělci. Ve velkých městech se mají dobře, ti do ulic nepůjdou (kromě lékařů a učitelů) a v guberniích se mají lidi podstatně hůř, jsou rádi, že mají práci. Když se ozvou tak jdou a můžou jít rovnou pod most.

0 0
možnosti
PG

quido

11. 12. 2011 10:15
Re: Souhlasím

"Babiš s vlivema penězi" ... a je jistě "křišťálově čistý jako ten Standa, co?? ;-D .... ještě mu dejte titul českého "Jánošíka" ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
H

Halfunx

8. 12. 2011 12:51
Tak tohle

se dá napsat po několika cca 10ti letech od doby kdy stát prodával chemické a rafinérské podniky a Andrej byl u toho.

Nedá se říct, že by v tom měl prsty, on v tom měl celý ruce až po bradu. Odtud jeho majetek. On sám nevěří, že jeho štvavá kampaň ho dostane do parlamentu, ale pomůže tam dostat lidi, který tam chce mít. Opravdu si myslíte, že doteď se držel "za bukem" a najednou chce být na očích. Ke svému cíli využívá hlásání otevřené pravdy, což je samo o sobě chválihodné, jen to nemí mít jím žádaný cíl, to je vlastní prospěch zase radši v pozadí.

Pro ilustraci oficiální web: http://www.synthesia.eu/cz/O-nas/Historie. Jinak, jak lze koupit od státu mnoho firem, pak mu prodat zpět jednu (Explosia) za stejnou cenu. Explosia dnes před krachem, nemá na výpalty, ale je tu záchrana Andrej jim pučil.

3 0
možnosti
MBI

nebolševik

8. 12. 2011 12:32
nechci provokovat

ale je ten článek opravdu míněn vážně? To by totiž bylo skoro k neuvěření. I u nás, kde se to různými pomatenci doslova hemží.

4 0
možnosti
RR

svatej

8. 12. 2011 15:48
Re: nechci provokovat

Tak věcně... máte nějaké konkrétní otázky nebo námitky nebo se vám prostě jen nelíbil článek?

V této zemi se to určitě pomatenci hemží, zato ve vládních strukturách  žádní nejsou... každý má svoje cíle a kariéru a pomatení občani jsou pro ně zaručeným zdrojem peněz...

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2273x
Dr.Hron a jeho postřehy

Seznam rubrik